Katalógus 2024

Facebook

Elérhetőségek:  +36 30 628 2323  |  iroda@gyoztesekboltja.hu  1148 Budapest, Róna utca 5-7.  | 

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9-17 óra között  |

Gyakran ismételt kérdések


Milyen fizetési lehetőségem van?

Webshop-on keresztül fizetni nem lehet. Utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni a futárnak. Ezen kívül banki előre utalást is választhatsz. Ehhez várd meg míg díjbekérőt küldünk e-mailen! Boltunkban készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.

 


Van kiszállítás?

Igen. Futárszolgálattal, feladást követő másnap megkapod a rendelésed. A pontos kiszállítási nappal kapcsolatban értesíteni fogunk.

 


Miből vannak a serlegek?

Az alsó részük márványból. A középső részük legtöbbször műanyagból, amin egy fényes fémszerű felületkezelés van. A ”fej” része fémből, szintén fényes arany/ezüst színű, fényes felületkezelésű.

A ”Műanyag serlegek” értelemszerűen csak műanyagból vannak.

A ”Prémium trófeák és serlegek” nagyrésze valódi arany/ezüst bevonattal rendelkezik. Erről a termékek részletes leírásából tájékozódhatsz.

 


Miből vannak az érmek?

Az olcsóbbak vasból. A legdrágábbak rézből. Plexi és fa érmeket nem forgalmazunk.

 


Miből vannak a plakettek?

Legtöbb plakettunk alumíniumból készült és arany, vagy ezüst színű felületkezelést kap. A drágábbak rézből vannak.

 


Miből vannak a dísztányérok?

Acélból készülnek majd nikkelezik őket.

 


Mennyi idő alatt készül el a serleg/üvegdíj/érem/stb., ha feliratozni kell?

Nagyban függ a megrendelt mennyiségtől. Nagy mennyiség esetén előfordulhat, hogy nincs elég raktáron. Ekkor meg kell rendelnünk, ami 1-3 hét is lehet. Nagyobb mennyiség esetén e-mailben érdeklődj. Kis mennyiség esetén 1-5 munkanap a leggyakoribb. Minden esetben megrendeléskor írd meg, hogy mikorra van szükséged rá. A pontosítás miatt, felvesszük veled a kapcsolatot.

 


Milyen formában küldjem át a logot/szöveget?

Lehetőleg vektoros azaz vonalas .PDF, .AI, .SVG, .CDR, .EPS vagy nagyon jó minőségű .JPG, .PNG formátumban. Megrendeléskor fel tudod tölteni nekünk, ahogy a szöveget is. Amennyiben e-mailben rendelnél tőlünk, akkor csatolmányként küld el nekünk.

 


E-mail címre is elküldhetem a megrendelésem?

Igen. E-mailen is fogadjuk a rendeléseket az iroda@gyoztesekbolta.hu címen. Telefonon viszont csak információt tudunk adni, rendelést nem áll módunkban felvenni.

 


Egyedi díjat/érmet szeretnék, hogy kezdjem?

Nézd meg referencia munkáinkat. Ha van olyan, ami tetszik, küld el nekünk e-mailen és segítünk megvalósítani a sajátod.

Amennyiben teljesen más új díjat/érmet szeretnél csináltatni, akkor e-mail címünkre várjuk leveled. Felvesszük veled a kapcsolatot és segítünk megtervezni/kitalálni.

 


Hogy tudom módosítani megrendelésem?

Írj nekünk az iroda@gyoztesekboltja.hu e-mail címre. Ne felejtsd el beleírni a megrendelés számot, hogy be tudjuk azonosítani a rendelésedet.