Katalógus 2024

Referencia Katalógus

Facebook

Elérhetőségek:  +36 30 628 2323  |  iroda@gyoztesekboltja.hu  1148 Budapest, Róna utca 5-7.  | 

Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 9-17 óra között  |

Bemutatkozás

GYŐZTESEK BOLTJA – Minden, ami a győzteseknek jár.

 

Üzletünk 1992 óta várja vásárlóit, legyen akár magánszemély, sport klub, sportszövetség, rendezvényszervező cég – kínálatunkban megtalálhatja a számára tetsző díjakat.

 

Serleg, trófea, plakett, díszdoboz, érem, oklevél, sportnyomtatvány mellett vállalunk egyedi termékek gyártását is, amelyekből  az Ötletadók és Referenciák oldalunkon láthat ízelítőt.

 

 Készítettünk érmet magyar bajnokságoknak, Európa és Világbajnokságokra, de ugyanolyan szívesen és magas szakmai tudással állunk a legkisebb amatőr egyesület vagy magán emberek rendelkezésére is.

 

 Több féle feliratozási technikával, mechanikus és lézer gravírozással, UV nyomtatással, vagy matricázással szinte bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani.

 

 A 2011 júliusától az Eurotrophy Nagykereskedelem budapesti márkaüzleteként, még biztosabb nagykereskedelmi háttérrel rendelkezünk, amely folyamatosan megújuló kínálatot jelent a Győztesek boltja számára.

 

 Ha szeretné tudni, hogy mi kell a sikeres embereknek, akkor nézzen be hozzánk, válogasson üzletünkben vagy webáruházunkban, rendelje meg termékeinket, legyen Ön is egyike elégedett vásárlóinknak.