SZÍNES DIREKT NYOMTATÁS

 Új technológia, szárnyalhat a fantázia !!!

 

 

Ismerje meg legújabb technológiánkat az UV direkt nyomtatást !  Fém (plakettek, érmek), fa valamint üvegdíjakat egyaránt el tudunk látni színes, prémium, fotó minőségű nyomattal.

 

Az UV fény hatására a festék rendkívül erős tapadású minden sík felületen. Így a nyomat kevésbé sérülékeny, ellenállóbb a külső behatásokkal szemben és kristálytiszta színei növelik a vizuális élményt. További előnye, hogy fehér színt is lehet nyomtatni, ami még izgalmasabb, különleges megjelenést biztosít.

 

 Az UV direkt nyomtatásnak köszönhetően az adott termék egyediségének csak a képzelet szabhat határt.  Legyen szó akár egy színes logóról, akár valamelyik szerettünk arcképéről.

 

ELŐNYÖK:

·         Prémium minőség

·         Fotó minőségű grafika megjelenítése

·         Személyre szabható megoldás

·         Fehér szín nyomtatása

·         Kevésbé sérülékeny nyomat

·         Időtálló megoldás

 

Néhány ötlet indító inspiráció, az alábbi linken található.

https://gyoztesekboltja.hu/spg/347623/Otletadok-es-Referenciak

 

Lehetőséget nyújtunk mindenki számára aki saját terméket szeretne színesen nyomi. Legyen az telefontok, fa betét, bútorlap, laptop, vagy bármilyen termék, ami sík felülettel rendelkezik. Keressél fel minket e-mailen és kérjen árajánlatot elképzelésedről. Az árat egyedileg kalkuláljuk, amely függ a termék darabszámától, a grafika mennyiségétől és nagyságától.

 

Írjon nekünk az : iroda@gyoztesekboltja.hu email címre