felhasználó név:    jelszó:          Elfelejtette a jelszavát?       
 
FŐOLDALBEMUTATKOZÁSELÉRHETŐSÉGVÁSÁRLÁSI TUDNIVALÓKREFERENCIÁKKATALÓGUS
 
Feliratkozás hírlevélre
Feliratkozásommal elfogadom
az adatkezelési nyilatkozatot.
 
 
megnevezés vagy cikkszám
 
SZOLGÁLTATÁSOK
AKCIÓS TERMÉKEK
ÚJDONSÁGOK
TERMÉKCSOPORTOK
Műanyag serlegek
Standard serlegek
Exkluzív serlegek
Serlegtetők
Érmek
Érembetétek
Éremszalagok
Éremdobozok
Üveg díjak
Dísztányérok
Plakettek
Díszdobozok
Figurák - műanyagból
Figuratartók műanyag figurához
Figurák - resinből
Oklevelek
Oklevéltartók
Fa termékek
Kulcstartók, kitűzők
Nemzeti sportruházat
Sportnyomtatványok
Díjszalagok
Egyéb
Zászlók
 

Vásárlási tudnivalók

Vásárlási feltételek a Győztesek Boltja webáruházban

 

1. Általános cégadatok:

  • SPORTREKLÁM  KFT:
  • Székhelye: 1148 Budapest, Róna u. 5-7.
  • cégjegyzékszám: 01-09-715309 (Fővárosi Törvényszék Cégbíróság)
  • adószáma: 13029234-2-42
  • Bankszámla száma: 10400205-02004316-00000000
  • Nyitva tartás: hétfőtől – péntekig: 9:00 – 17:00-ig
  • iroda@gyoztesekboltja.hu
  • Telefon: 1/252-3896
  • Képviselő: Sági Enikő

A Győztesek Boltja web áruházat mindenki korlátozás nélkül böngészheti, véleményét, megjegyzését közölheti.

A Győztesek Boltjawebáruház (www.gyoztesekboltja.hu) oldalainak frissítése új termék megjelenése vagy árváltozás után történik.

 

2. Regisztráció

www.gyoztesekboltja.hu webáruházban regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes.

Cégek részéről kérjük a pontos cégadatok kitöltését (adószám stb.), mert így kereskedelmi rendszerünkben nyomon követhetőek bizonylataik!

A regisztráció írásban, egy adatlap kitöltése és elküldése útján történik, és feltétele, hogy a felhasználó a jelen üzleti szabályzatot elfogadja, és annak rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismerje el. A Sportreklám Kft. jogosult azonban visszautasítani bármely regisztrációs igényt, amennyiben a felhasználó valótlan vagy hiányos adatokat ad meg a regisztrációs űrlapon, vagy az adatokból, illetve a körülményekből arra következtethet, hogy a regisztráció célja nem a weboldal rendeltetésszerű használata. A SportreklámKft. jogosult továbbá a regisztrációt törölni, amennyiben a weboldal használata (böngészés, illetve vásárlás esetén) a felhasználó, vevő részéről visszaélést, jogellenes magatartást vagy cselekményt észlel. A regisztráció magyar nyelven történik.

FONTOS: A regisztrációban megadott felhasználó név és jelszó csak ékezet nélküli karaktereket és számokat tartalmazhat.

A regisztrált felhasználó regisztrációját bármikor megszüntetheti. Amelyet az iroda@gyoztesekboltja.hu e-mail címre küldött levélben kérhet.

A regisztrált felhasználó a regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy kifejezett tiltakozása hiányában részére a Sportreklám kft. a hírleveleket, illetve az akciókról szóló értesítéseket elektronikus formában megküldje. A regisztrált felhasználó a vevőszolgálatnak küldött e-mailben jelezheti, ha nem kívánja ezeket a szolgáltatásokat igénybe venni.

A regisztrált felhasználó csak saját nevében vásárolhat, illetve járhat el. Gazdálkodó szervezet esetében az arra jogosult, vagy felhatalmazott személy járhat el. 

 

3 . A termékekről

Az  www.gyoztesekboltja.hu webáruház kizárólag első osztályú termékeket értékesít.

 

4. Megrendelés

A webáruházba a belépés a felhasználónév és a jelszó megadásával történik. Ha elakadna, vagy elfelejtené a jelszavát, kérjük írjon nekünk e-mailt (iroda@gyoztesekboltja.hu)

A vevő a megrendelését a termékek virtuális kosárba helyezésével állíthatja össze. Ezt követően a Kosár tartalmá-ban megadhatja a mennyiséget vagy törölni tudja a cikket. Új terméket  a VÁSÁRLÁS FOLYTATÁSA-ra szövegre kattintva tud választani. Az adatok megadását követően a RENDELÉS-re kattintva láthatja egész megrendelésének értékét. Amennyiben még szeretne változtatni, úgy a VISSZA A KOSÁR TARTALMÁHOZ gombra kattintva ezt megteheti. Ha már nem kíván módosítani, úgy a Megrendelés-re kattintva el tudja rendelését elküldeni. A megjegyzés részben írhatja meg egyéb kérését, kérdését.

A megrendelés elküldése után egy automatikus üzenetet kap, amely azt nyugtázza, hogy a megrendelés eljutott a Sportreklám Kft-be. Amennyiben a rendelést nem tudjuk a kért időre és mennyiségben teljesíteni, úgy munkatársunk felveszi a vevővel a kapcsolatot 1 munkanapon belül.

Hibásan leadott rendelés esetén munkatársunk felveszi a vevővel a kapcsolatot 1 munkanapon belül.

 

5. A vásárlástól való elállási joga és menete

A vevőnek jogában áll, a megrendelést követően 1 munkanapon belül a rendelését lemondani. Ez esetben az elállás okán a vevőnek fizetési kötelezettsége nincs. A lemondást jelezheti e-mailen, telefonon, írásban, vagy személyesen is. (iroda@gyoztesekboltja.hu)

A megrendelés átvétele és kicsomagolásától számított 14 munkanapon belül élhet az elállási jogától. Amennyiben él az elállási jogával, úgy a termék visszaszállításának díját a vevő köteles megfizetni. Amennyiben visszajuttatja az árut, úgy 30 napon belül visszatérítjük a teljes vételárat.

Nem illeti meg az elállás joga, ha a vásárló kérésére készített egyedi terméket rendel.

További részletek a 17/1999. (II.5) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről 5§ olvashatóak.

 

6. Online vitarendezési platform

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&reload=false

Online vitarendezési kapcsolattartó pont: Budapesti Békéltető Testület
1016 Budapest, Krisztina krt. 99. III. em. 310.
Levelezési cím: 1253 Budapest, Pf.: 10.
E-mail cím:bekelteto.testulet@bkik.hu
Fax: 06 (1) 488 21 86
Telefon: 06 (1) 488 21 31

 

7. Szállítás

Hétfőtől- péntekig történik.

A rendelést 3 munkanapon belül indítjuk el a vevőnek. Amennyiben sürgős szállítást kér, úgy kérjük a MEGJEGYZÉS-be ezt beírni szíveskedjen. A megrendelt termékek kiszállítását alvállalkozókon keresztül vállalja a Sportreklám kft.

Szállítási költség:
Amennyiben számlázott áru értéke eléri a nettó 55.001.- Ft-ot, úgy a szállítási költséget magunkra vállaljuk.

Amennyiben a rendelés netto nem éri el a netto 55.000,- Ft-ot, akkor a szállítási költség 1.535,-+ÁFA

A webáruházban feltüntetett szállítási díjak tartalmazzák az utánvét díját. 

Amennyiben nem tudunk minden árut egyszerre kiszállítani, a további csomagoknál a szállítási költséget átvállaljuk!

A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének.

Amennyiben a rendelés átvételekor a szállítmányon (dobozokon) sérülést talál, úgy a szállító cég átvételi dokumentumán (szállítólevél) a sérülést fel kell tüntetni, illetve jegyzőkönyvet kell felvetetni. Amennyiben ez nem történik meg, akkor a szállítmány kibontása után talált sérült termékekre vonatkozó reklamációját nem tudjuk elfogadni.

Esetleges kifogását (termékre vagy a számlára vonatkozólag) a vevőnek 3 napon belül jeleznie kell  irodánk felé. Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli.

 

8. Garancia

A rendelés átvételétől számított 3 munkanapon belül jelzi felénk az áru sérülését, cseréjét térítésmentesen vállaljuk.

 

9. Fizetés

A megrendelés átvételekor készpénzben, vagy bankkártyával. Lehetőség van előre utalással, vagy átutalásos fizetésre is. Emelett utánvétellel készpénzben, a csomag átvételekor.

 

10. Adatvédelem

Az adatvédelmi törvény (1995. évi CXIX. Tv.) értelmében tájékoztatjuk, hogy személyes adatait a Sportreklám Kft csak tevékenységéhez szükséges ajánlati listák készítéséhez használja fel.
A Sportreklám Kft. számára kiemelt fontosságú a rendelkezésére bocsátott személyes adatok védelme. Ennek megfelelően a Sportreklám Kft. elkötelezi magát, hogy a felhasználók és vevők adatait a mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat és a saját minőségirányítási szabályzatát betartva kezeli, és ezáltal hozzájárul a biztonságos internetes vásárlás lehetőségének megteremtéséhez.
A megrendelések teljesítéséhez szükséges, alvállalkozók részére történő adatszolgáltatást leszámítva, a Sportreklám Kft. az általa kezelt adatokat harmadik félnek nem adja át. Az alvállalkozók a Sportreklám Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak felhasználni, illetve harmadik személyeknek átadni.
Kizárólag olyan adatot kér a Sportreklám Kft. a regisztráció során, melyek a megrendelések teljesítéséhez, a vásárlás lebonyolításához elengedhetetlenül szükségesek.
A felhasználó tudomásul veszi a tájékoztatást, hogy az adatkezeléshez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, törlését, tájékoztatást kérhet az adatkezelésről.
A Sportreklám Kft. jogosult a vásárlás feltételeit és szabályait, a jelen szabályzatot bármikor indoklás és külön értesítés nélkül, egyoldalúan módosítani. A módosítások a közzétételük időpontjától kezdve hatályosak és alkalmazandók.
Árváltozás esetén a változást megelőzően feladott megrendelés esetében a régi - változást megelőző - ár érvényes és kerül felszámításra

 

11. Szerző jogok

A Sportreklám Kft. weboldala szerzői jogvédelem alá tartozik. A weboldalon megjelenített tartalom egészét, illetve részeit a saját személyes használattól eltérő célra és mértékben kizárólag a Sportreklám Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni.

 

Vásárlási tudnivalók- Letölthető pdf dokumentum