Új jelszó kérése

Üdvözöljük webáruházunkban!

 

"Minden ami a győzteseknek jár..."

Mert nálunk valóban megtalálható minden, ami a győzteseknek jár, amint jelmondatunk is hirdeti 1992 óta. Azóta, hogy a cég, a Sportreklám Bt. (ma már Sportreklám Kft.) megnyitotta ma már legendásnak mondható üzletét, a „GYŐZTESEK BOLTJÁT” a sportszövetségek hajdani székházában, a volt Népstadion Dózsa György úti oldalában. Ott működött a bolt a sportolók, sportvezetők kedvenc találkozási helyeként egészen 2005-ig, amikor a szakszövetségek elköltöztek, a székház pedig átépítések áldozatául esett.

De nem úgy az üzlet, amely másutt, de sokkal szebb környezetben működik tovább: a zuglói Róna utca elején alakítottuk ki új otthonunkat. Itt, a Róna utca 5-7-ben várja most régi és új vásárlóit az egész országból a GYŐZTESEK BOLTJA.

Lehetetlen volna felsorolni azt a rengeteg szövetséget, szervezetet, amely partnerünk volt az elmúlt években, azokat a rendezvényeket, sportversenyeket,  amelyek nélkülünk nem jöttek volna létre, s amelyek legszebb pillanataiban a mi termékünk került a győztesek kezébe.

Megkaphat nálunk mindent, ami serleg, trófea, plakett, érem, oklevél, sportnyomtatvány, elvállalunk mindent, ami gravírozás, feliratozás, nyomtatás, hímzés, sőt egyedi termékeket is gyártunk. Olyan ruhát, díjat, plakettet, amilyenre Önnek, cégének, szövetségének szüksége van! Nem csak számos nemzeti válogatott csapat és sportoló mezét hímeztük már, de gyártottunk szumó ruhát éppen úgy, mint tűzoltó díszzászlót, speciális olimpiai egyenruhát, futballbírói felszerelést vagy éppen a labdarúgó Szuperkupa díszes serlegét, netán a világ legjobb kézilabdázójának járó éves díj trófeáját.

Több sportág Világ- és Európa-bajnokainak érmeit készítette és biztosította a GYŐZTESEK BOLTJA, de nyolc alkalmazottunkkal együtt mindkét üzletünkben ugyanolyan szívesen és magas szakmai tudással állunk a legkisebb amatőr egyesület rendelkezésére is, mint amilyen lelkesedéssel teszünk eleget a nagyobb szövetségek megrendeléseinek.

2011-ben változások sorozata kezdődött meg a fejlesztések irányában, hogy új és régi vásárlóik igényeit maximálisan kielégíthessük. A 2011-es év júliusától új tulajdonosok vezetésével a győzteseknek járó szemet gyönyörködtető díjakat a megszokott gyönyörű környezetben, kibővített kínálatban találják meg. A visszavonult tulajdonosok nagy tiszteletnek örvendnek a cég életében. Hálás köszönet jár Gál Valériának és Bódi Ferencnek, a korábbi tulajdonosoknak, hogy egy ilyen igazi Győzteseknek szóló boltot hoztak létre és vezették 19 évig, tejes szívükből és rendíthetetlenül. 

Az új tulajdonos a Szinkrón Kft. , amelynek egyik üzletága -az Eurotrophy Nagykereskedelem - jelenti a biztos nagykereskedelmi hátteret a Győztesek boltja számára. Az Eurotrophy Nagykereskedelem 1998-ban indult el s az eltelt idő alatt az ország egyik legszélesebb kínálatával rendelkező, elsősorban sport versenyek díjazására szakosodott nagykereskedelem. A fúzió után, Magyarország legnagyobb partnerhálózatával és kínálatával rendelkező üzlet és nagykereskedelem vásárlóink szempontjából biztosíték a legkiválóbb árakra és legszínesebb kínálatra.

Ha szeretné tudni, hogy mi kell a sikeres embereknek, és hol terem a siker, akkor nézzen be hozzánk, válogasson kínálatunkban, rendelje meg termékeinket, legyen Ön is a GYŐZTESEK BOLTJA vásárlója!


GYŐZTESEK BOLTJA – Minden, ami a győzteseknek jár.

Sági Enikő
Ügyvezető

 


Webáruház készítés